Başkan Özçelik “Boğazımızı sıkmalarsa yıl sonu öderiz. 14 milyon borç ödedik. Başkan Özçelik “Boğazımızı sıkmalarsa yıl sonu öderiz. 14 milyon borç ödedik.

Aylardır tatlı bir rekabet içersinde adaylık yarışlarını aday adayı olarak sürdüren Hakan Tütüncü ve Menderes Türel için  AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim Olacak Sorusunun cevabı için sayılı saatler kaldı.

AK Parti’de yaklaşan yerel seçimler öncesinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday ismi başta olmak üzere 19 ilçede belediye başkan aday isimleri gözden geçirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya teşkilatlarını kabul etti ve aday belirleme konusunda son kez görüştü.
ANTALYA’DA AK PARTİ ANKARA’YA ÇIKARTMA YAPTI
Parti genel merkezinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yerel seçimleri öncesinde aday isimlerin belirlenmesine yönelik son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin başta olmak üzere teşkilat yöneticileri ve Genel Merkez yöneticileri katıldı. Toplantıda, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için düşünülen isim başta olmak üzere ilçelerde öne çıkan adaylara ilişkin Ak Parti İl Başkanı Ali Çetin'in Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a bilgi notu ilettiği öğrenildi. 

ADAY İSİMLERİN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR
AK Parti, Genel Merkezinin kısa süre içerisinde AK Parti Antalya Belediye Başkan adayı isimleri açıklaması bekleniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Geçmiş Dönem Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel, düzenlenen toplantıyla ilgili sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde gerçekleşen Yerel Seçim Değerlendirme Toplantısı’na katıldık. Ülkemiz, Antalya’mız ve partimiz için hayırlı olsun
ADAY TÜTÜNCÜ MÜ ? YOKSA TÜREL Mİ? 
Tüm çalışmaları ve görüşleri bizzat değerlendiren Erdoğan. Antalya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Başkan adayını sayılı saatler sonrası açıklayacak. 

Editör: Haber Merkezi