12 Eylül döneminde Alanya'da belediye başkanlığı yapan Şevket Tokuş ilerleyen yaşına rağmen protokolün halkla bayramlaşma törenine katıldı
Alanya'nın yaşayan efsanelerinden biri olan 1980 ve 1982 yılları arasında Alanya Belediye Başkanlığı yapan 88 yaşındaki Şevket Tokuş, Ramazan ve Kurban bayramlarındaki protokol ile vatandaş bayramlaşmasının hiç birini kaçırmıyor. Bayramlaşma törenlerine tek başına gelerek önce Kaymakam ve ardından mevcut belediye başkanın eline sıkarak bayramlarını tebrik eden Tokuş, sonra ise sessiz bir şekilde yine salondan ayrılıyor.
BAŞKAN YÜCEL ELİNİ ÖPTÜ
Bugün idrak edilen Kurban bayramında Tokuş yine sessiz bir şekilde salona geldi ve protokolün bayramını tebrik etti. Karşısında Şevket Tokuş'u gören Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise Tokuş'un elini öperek uzun ömürler diledi. Tokuş'un hemen hemen her bayramda bu programlara katılarak bayramlaşması takdir edilirken, ondan sonra ve şuanda Alanya'da yaşayan geçmişte belediye başkanlığı yapmış olan Hasan Sipahioğlu ile Cengiz Aydoğan'ın katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Alanya'da bu yıl ki bayramlaşma da en çok konuşulan kareler ise ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve çalışma gurubu ile Şevket Tokuş olarak tarihe geçti.