banner113

Sen Alanyayı bırak kendi Gazipaşa'na bak!

banner106

Alanya belediye meclis üyesi Yılmaz Bağışlar dan, Gazipaşa belediye meclis üyesi Mehmet Yüksel'e tepki.

Sen Alanyayı bırak kendi Gazipaşa'na bak!
13 Ağustos 2022 Cumartesi 12:37

banner108
banner238

Antalya Büyükşehir belediyesinin Gazipaşa kökenli İYİ Parti Meclis üyesi Mehmet Yüksel'e tepki. Alanya Belediyesi meclis üyesi Yılmaz Bağışlar yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Dün yapılan Antalya Buyuksehirin devam eden meclisinde Yüksel Mahmutlar hakkında 'beton yığını' olarak bahsetmiş.

Kavga gürültüden imar çalışmalarını hâlâ tamamlayamamış, sahil yolu hariç doğru dürüst imarlı caddesi hatta sokağı bulunmayan ilçenin meclis üyesi Mahmutlar, 1974 yılında kurulan Alanya'nın en eski ve köklü mahallesidir. Denize dik imar edilen sokakları ve paralalel olarak imar edilen caddeleriyle Mahmutlar Alanya ekonomisine lokomotif görevi yapmaktadır. Kapanmadan önceki bütçesi Gazipaşa ' nın neredeyse iki katıdır.
Evet, imar planı olarak emsal konut alanı Alanya'nın en fazla inşaat alanına sahip mahallesidir, fakat şu an için en prestijli konut projeleri de yine Mahmutlar ' dadır. Yeni yapılan spor merkezi, kültür merkezi ve sağlık alanındaki projeler ile Mahmutlar Alanya' nın yıldızıdır.
Mahmutlar ile ilgili yapılan düzenleme hakkında kafanızdaki komplo teorileri yüzünden yıllardır kendi imarınızı bitiremediniz. Kafana yatmayanı eleştir ama bunu asla Mahmutlar'ı itibarsızlaştırmaya çalışarak yapma. 'İstemezük ama bir fikirde vermezük, işin ucundan tutmazuk ' zihniyeti işte.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.