banner113

SÖZLEŞMELİLERİN BEKLEDİĞİ, İYİLEŞTİRME DEĞİL, KADRO!

banner106

Diyanet Birlik-Sen Akdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir "Sözleşmelilerin beklediği, iyileştirme değil, kadro"

SÖZLEŞMELİLERİN BEKLEDİĞİ, İYİLEŞTİRME DEĞİL, KADRO!
26 Ağustos 2022 Cuma 13:23

banner108
banner238

Özdemir yayınladığı basın bülteninde şunları ifade etti. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. Maddesi B. Fıkrası Sözleşmeli Personel istihdamını açıklamaktadır. Yeni yasama yılında, 2022 yılı Ekim ayında Türkiye Büyük Millet Meclisinde sözleşmelilerle ilgili düzenlemeler gündeme gelecek. Diyanet Birlik-Sen olarak buradan açık ve net bir şekilde  bir kez daha çağrıda bulunuyoruz:
FORMÜL KARŞILAMAYACAKTIR
Taleplerimizi ne 3+1 ne de başka bir formül karşılamayacaktır! Tüm sözleşmelilere  Kadro verilmesi haricinde hiç bir formulü, iyileştirmeyi kabul etmiyoruz. Sözleşmeli personel hasta değilki iyileştirme istesin. Onların tek derdi ayrım yapılmadan kadro verilmesidir.
9 YILDIR KADRO BEKLİYORUZ
Teşkilatımıza 2014-2018 yılları arasında atanan süresiz sözleşmeli meslektaşlarımız  yaklaşık 9 yıldır kadro beklemektedirler. Şu anda mağduriyet yaşamaktadırlar. Hükümet, aynen 2011 ve 2013’te yaptığı gibi, süresiz sözleşmeli personel dahil olmak üzere tüm sözleşmeli memurlarımızı, meslektaşlarımızı KADROYA geçirmelidir. Diyanet Birlik-Sen olarak sözleşmeli personelin, meslektaşlarımızın ve konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı belirtir, saygılar sunarım" 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.