banner113

TOKLU; "MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU İLE HER ZAMAN GURUR DUYDUK"

banner106

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, bayrağımızı uluslararası arenada gururla dalgalandıran önceki dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür etti.

TOKLU; "MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU İLE HER ZAMAN GURUR DUYDUK"
04 Haziran 2023 Pazar 16:57

banner108
banner238

Başkan Toklu;

"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı kabinesini açıkladı. 

Sn. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle görev alan tüm Bakanlarımızı tebrik ediyor, liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yapacakları çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum.

Yolumuz zorlu, yükümüz ağır. Ancak irademiz daha kuvvetli, azmimiz daha fazla ve ülke olarak kaybedeni olmayan bir zaferle, Allah’ın izniyle daha güçlüyüz.

Devlet adamlığı duruşu ile taraflı tarafsız herkesin sevgisini ve saygısını kazanan, 9 yıla yakın süre boyunca Dışişleri Bakanlığı görevinde ay yıldızlı bayrağımızı uluslararası arenada gururla dalgalandıran, ülkemizi uluslararası arenada güçlü bir şekilde temsil eden, Antalya'mızın ve Alanya'mızın onuru ve gururu, bizleri her konuda hiç bir zaman yalnız bırakmayan Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkürü bir borç biliriz. Bu zamana kadarki azmi ve gayreti için kendisine minnettarız. Yolunuz açık, her şey gönlünüzce olsun.

Türkiye Yüzyılı’nın kabinesi ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.