banner113

TURİZMCİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ÇORABATIR'DAN ALANYA'DAKİ OTELLER ÇAĞRI "SEÇİMLERDE PERSONELE ESNEKLİK TANIYIN!

banner106

CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, otelcilere seslenerek Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde turizm çalışanlarının oy kullanabilmesi için çalışma ve servis saatlerinde esneklik sağlanması çağrısında bulundu.

TURİZMCİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ÇORABATIR'DAN ALANYA'DAKİ OTELLER ÇAĞRI "SEÇİMLERDE PERSONELE ESNEKLİK TANIYIN!
26 Mayıs 2023 Cuma 11:20

banner108
banner238


Tüm Türkiye’nin gözü kulağı Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde olacak. Millet ve Cumhur ittifakları seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde CHP’den Antalya Milletvekili olan Sururi Çorabatır da ikinci tur seçimi için Antalya’nın yanı sıra Mardin ve Diyarbakır’da da seçmenlerle buluştu. Antalya’da sık sık turizmcilerle de buluşan Milletvekili Sururi Çorabatır, turizmcilere Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde oy kullanabilmesi için turizm çalışanlarının çalışma ve servis saatlerinde esneklik tanınması çağrısında bulundu.


“Demokrasinin en önemli unsuru olan seçimde, insanların oy kullanması en doğal hakkıdır” diyen Sururi Çorabatır, “Malum sezon açıldı ve turizm sektörü her geçen gün hız kazanıyor. Dolayısı ile her geçen gün de işbaşı yapan turizm çalışanı sayısı artıyor. Pazar günü de ülkemizin geleceği için çok büyük öneme sahip bir seçim gerçekleştirilecek. Dolayısı ile oy kullanacak olanlara her türlü kolaylık sağlanmalıdır. Bu kolaylığı bekleyen kitlelerden biri de turizm çalışanlarıdır. Gece gündüz demeden Türkiye turizmi ve ekonomisi için emek veren turizm çalışanlarının da Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmalıdır. 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde Alanya, Manavgat, Serik, Kepez ve Kemer ilçelerinde turizm çalışanlarının yoğun olduğu okullardaki sandıklarda oy kullanma oranlarının düşük olduğunu gözlemledik. Bu noktada turizmcilere seslenmek istiyorum. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde oy kullanabilmeleri için turizm çalışanlarının çalışma ve servis saatlerinde esneklik tanınmalı. Bu esneklik sağlanamıyorsa da saatlik izinlerle turizm çalışanlarının oy kullanmalarına yardımcı olmamız gerekiyor” diye konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.