ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ
Kahvaltı sonrasında açıklamada bulunan Uludağ "Doğduğumuz, yetiştiğimiz, suyunu içip ekmeğini yediğimiz, toprağımıza hizmet etmek için AK Parti Antalya Milletvekili aday adaylığı müracaatında bulundum. Biz hiçbir zaman efendilik yapmadık. Her zaman halkımızla iç içe, halkımıza hizmetkar olmak için bu görevlere talip olduk. Alanya'ya hangi siyasi parti bir çivi çaktıysa biz onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Bu süreçte inşallah şimdiye kadar çeşitli kademelerde görev yaptım. Allah kısmet ederse milletvekili aday adayı oldum. Genel Merkezimiz, Genel Başkanımız karar verecek, biz milletvekili olarak da Alanyamıza hizmet etmeyi onur ve gurur sayarız. Elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyarız. Sevdamız Alanya"

TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM
Bugüne kadar Alanya adına inisiyatif alan, görev yapan, kendisini memleketinin hizmetine adayan bütün arkadaşlarımıza, ağabeylerimize ve kardeşlerimize başta AK Parti teşkilatımızda görev almış teşkilat mensubu hemşerilerim olmak üzere sonsuz teşekkürü borç bilirim. 
DUA VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
Bu vesile ile başta dualarınız olmak üzere, desteklerinizi bekliyorum. İnşallah kim aday olursa olsun, Alanyamız AK Parti iktidarında kazanmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle bir kardeşiniz, hemşeriniz, evladınız olarak sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.