Bir insan alkol alıyor diye dinsiz olmaz.. O ancak kendisini ilgilendirir zira herkes inandığı ölçüde yaşamakta serbesttir ve herkes kendi sınavını yaşamaktadır. Ibadet eden ama Kuran' daki insan ve doğru bir kul olma kimliğini arka plana attığindan bihaber nicelerinin de hali ve davranışları ortada iken ; doğrunun tanımını samimiyet ve bilinç noktasında aramak gerekir.

Bir insan tarikatlara karşı savaş açtı diye dinsiz olmaz. Tarikatların kendi mensuplarına karşı sorgusuz sualsiz, biat etme üzerine kurulu dini öğretilerini gördükce bilakis sevap işlemiş olur zira insanlara, hurafelerle doldurulmuş kendi kafasındaki dini anlatmak, siz Kuran dan anlamazsınız biz sizin yerinize ilmini aldik bizden öğrenin bize biat edin demek , Allah' ın insana verdiği aklı hiçe saymaktır, hakir görmektir, islamın gerçek guzelliginden uzaklaştırmaktır.

Ve cephede atalarımızla beraber daha güzel bir ülke ve özgürlük için  savaşırken ; içerde de bunlarla mucadele etmıs olan Mustafa Kemal Atatürk'e saygı göstermek , yıllardır bazı kesimler tarafından dile getirildiği üzere, dinsizlik değildir. 

Bu ülke toprağı ve insani için yaptıklarina ve gosterdigin özveriye şükranlarımızı sunuyoruz.

Ve seni saygıyla anıyoruz .....