banner113

Yücel, 3. dönem için adaylık başvurusunu yapıyor

banner106

Alanya’da 2014 yılındaki yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel, 10 yılda üretken belediyecilik anlayışı ile hareket ederek, devasa projeler kazandırdı.

Yücel, 3. dönem için adaylık başvurusunu yapıyor
21 Kasım 2023 Salı 06:13

banner108
banner238

Sağlıktan, eğitime, spordan kültüre kadar çok önemli projeler inşa ederek, Alanya’yı cazibe merkezine dönüştüren Başkan Yücel, kırsaldan merkeze kadar şehirde yaşayan seçmenlerin gönlünü kazandı.
BAŞKAN YÜCEL ÇARŞAMBA GÜNÜ ANKARA’DA
Her eve girip, her seçmenin elini sıkan, makamına gelen her vatandaşın derdine derman olan Başkan Yücel, gelecek 5 yılda Alanya’yı yönetmek için yeniden Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Belediye Başkan Adaylığı başvurusunu yapıyor. Partisinin Genel Merkezine çarşamba günügidecek olan Başkan Yücel, resmi adaylık başvurusunu Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a sunacak.
CUMHUR’UN ADAYI YÜCEL GİBİ
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin de 10 yılda Alanya’ya yaptığı çalışmalarla takdirini kazanan Başkan Yücel’in Aralık ayı içerisinde yeniden AK Parti ile kurulan Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna ilan edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yücel’in yaptığı hizmetler, gönüllerde taht kurması yerel seçim öncesi elini de güçlendiriyor. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.