Mahalle ziyaretinde, Yücel mahalleye kazandırılan hizmetler ve hayata geçirilecek yeni projeler hakkında bilgiler verdi. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Yücel, "Şıhlar Mahallemizdeyiz! Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız ve ekip arkadaşlarımızla birlikte Şıhlar Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mahallemize kazandırdığımız hizmetler, hayata geçireceğimiz yeni projeler hakkında bilgiler verdik. Vatandaşlarımızın tek tek taleplerini dinledik. Bizleri güler yüzle karşılayan destek ve samimiyetle uğurlayan Muhtarımız Hilmi Türker, mahalle başkanlarımız ve bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun!” dedi. 

Başkan Özçelik “Boğazımızı sıkmalarsa yıl sonu öderiz. 14 milyon borç ödedik. Başkan Özçelik “Boğazımızı sıkmalarsa yıl sonu öderiz. 14 milyon borç ödedik.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı "Yeni güne Şıhlar Mahallemizde başladık. Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayımız Sn. Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Sünbül ve İlçe Teşkilatımızla beraber Şıhlarlı hemşehrilerimizle buluştuk. Antalya için, Alanya için gece gündüz demeden, yorulmadan çalışacağız. Antalya'nın altın çağı başlıyor" dedi.


 

Editör: Haber Merkezi