banner113

Yücel, temizlik işçileri ile bir araya geldi

banner106

Alanya Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine katılan yeni araçlarla Alanya daha temiz bir kent haline gelecek.  

Yücel, temizlik işçileri ile bir araya geldi
27 Mart 2019 Çarşamba 14:37

banner108
banner238
Alanya Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü daha temiz ve yaşanılır bir şehir için çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü aldığı çöp toplama kamyonu, budama ve moloz atığı toplama kamyonu, iki adet elektrikli yol süpürme makinesi ve çöp taksi ile temizlik filosunu güçlendirdi. Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Konaklı Şantiyesi’nde yeni alınan araçlar için kurban kesilerek dua edildi.

BAŞKAN YÜCEL, “HER ŞEY TEMİZ BİR ALANYA İÇİN”
Alanya’nın temiz ve düzenli bir ilçe olması için çalışmalara devam ettiklerini belirten Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel; “Filoya beş adet yeni araç eklenmiştir. Bir adet 13+1,5 m3 çöp toplama kamyonu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edildi. Bir adet 5 tonluk damperli budama ve moloz atığı toplama kamyonu Konaklı - Payallar Bölgesi’nde. İki adet %100 elektrikli, %100 çevre dostu, sıfır emisyon gazı ve sıfır çevre kirliliği yapan, rotasyon plastikten üretilmiş, tek şarj ile sekiz saat kesintisiz süpürme yapan elektrikli yol süpürme makinesi Çarşı içi ve İskele Bölgesi’nde hizmete sunuldu. Bir adet damperli kamyon tekrardan revize edilip çöp taksiye dönüştürülerek Mahmutlar bölgesinde çöp kamyonlarının giremediği, trafiğin yoğun olduğu noktalarda hızlı ve etkin bir şekilde çöp toplama yapmaktadır. Yeni alınan araçlarla birlikte araç sayısı 120 adete ulaşmış bulunmaktadır. Çalışmalarımız vatandaşlarımız için devam edecektir, her şey temiz bir Alanya için.” dedi.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.