MUHTARLIKLAR KALKIYOR MU? KAÇ MUHTAR VAR? MALİYETİ NE KADAR? MUHTARLIKLAR KALKIYOR MU? KAÇ MUHTAR VAR? MALİYETİ NE KADAR?

Ziyaretle ilgili olarak gazeteci Kalaycı, Dr Biner'e teşekkür ederek başarılar diledi. Dr. Biner ise "Biz bu göreve talip olurken milletimize bir söz veriyoruz. Vatandaşı dinleyerek, vatandaşa rağmen değil, vatandaşı sürece dahil ederek, katılımcı, şeffaf, hesap verilebilir bir belediyecilik anlayışı ile birlikte şehrin önceliklerini belirleyerek bu şehirde yaşayan herkesin ve her kesimin mutlu olmasını sağlayacak bir şehir oluşturma anlayışı içerisinde olacağız. 

Şehrin geleceğine yön verecek projelerine ilişkin görüşlerini belirten Dr. Biner, toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. Biner, önceliklerinin arasında Alanya'nın genel yaşam kalitesini arttırmayı ve vatandaşların günlük yaşantısını kolaylaştırmayı amaçladıklarını kaydetti. Sosyal belediyecilik alanında atılacak adımlarla, Alanya'yı yaşam kalitesi açısından en ayrıcalıklı ilçeler arasında ilk sıraya yerleştirmek için kararlı olduklarını ifade etti.