banner113

ZAFER PARTİSİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI YURTMAN MANŞET ALANYA'DA. YURTMAN: ANTALYA'NIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM!

banner106

Zafer Partisi Antalya Milletvekil adayı Volkan Yurtman ve İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Manşet Alanya Gazetesini ziyaret etti

ZAFER PARTİSİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI YURTMAN MANŞET ALANYA'DA. YURTMAN: ANTALYA'NIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM!
01 Mayıs 2023 Pazartesi 18:07

banner108
banner238


Manşet Alanya Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Kalaycı ile görüşen Yurtman, sorunları çok iyi bildiğini söyledi. Milletvekili adayı Yurtman "Antalya'nın en büyük sorunu yurt dışından gelen yoğun yabancı göçü ve bunların getirdiği konut-kira artışı. Milletvekili secilirsem meclise götüreceğim ilk önergenin bu konu olacağını belirtiyorum. Yüksek kira artışından zarar gören vatandaşın sesi olacağız. 
- Konyaaltı sahili,  Boğaçay ve Serbest Bölge arasında bulunan kısım 2.690.000 TL yıllık ücretle ihaleye çıkartılması soru işaretleri içermektedir. Bu tarz ihalalerin önüne geçeceğiz. 
- Antalya'nın son dönemlerdeki ortak sorunlarından biri de yolların bozukluğu. Antalya'nın her sokağı tarlaya dönmüş durumda. Bu sorunu milletvekili olarak belediyeler ile yapacağınız işbirliği ile çözmeye çalışacağınız.
- Haftanın belirli günlerinde Antalya esnafını gezip esnafın derdini meclise taşıyacağımızı  belirtmek istiyorum. 
- Bir hekim olarak sağlıkçıların derdinden en iyi bizim anlarız. Yaşadığınız tüm sıkıntıları meclise taşıyarak sağlıkta şiddet olmak üzere tüm sorunları çözmek için çalışacağımızı beyan ediyorum. 
- Antalya bir tarım şehri. Tarım sektöründeki su kaynaklarinin yetersizliği, çiftçiye verilen desteklerin yetersiz kaldığı, yüksek girdi maliyetleri(tohum gübre ilaç gibi) olduğunu, iklim değişikliği ve doğal afetlerde devletin, Antalya esnafının yanında olmadığını biliyoruz. Antalya milletvekili olarak bu sorunları en yüksek sesle dile getireceğiz. 
- Antalya'nın yoğun göç almasından sonraki en büyük sorunlarından bir tanesi trafik ve ulaşım sorunları. Şehirde çok büyük bir trafik sorunu var. Antalya milletvekili olarak bu sorunu çözmek için ulaştırma bakanlığı ve şehir belediyeleri ile koordineli olarak acil yapılması gereken bölgelerde çalışma başlatacağız. 
- Antalya'nın bir diğer büyük sorunu kentsel dönüşüm. Antalya'nın bazı bölgelerinde özellikle eski yapıların bulunduğu merkezlerde kentsel dönüşüm ihtiyacı vardır. Antalya milletvekili olarak Antalya'nın kentsel dönüşümü için gerekli birimlerle iletişime geçeceğiz. 
- Antalya'nın bir diğer sorunu işsizlik. Antalya Tarım ve turizm şehridir. Bu iki sektör haricinde diğer sektörlerin yetersizliği Antalya için olumsuz bir sonuç doğurmaktadır. Antalya milletvekili olarak yapacağımız ilk işlerden birisi de Antalya'da nitelikli sağlık turizmini getirerek turizmi 24 aya yaymak olacaktır.


banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.