banner113

Alanya Belediyespor’dan bomba transferler

banner106

Alanya Belediyespor Basketbol A Takımı’nı kurdu. Alanya Belediyespor Kadınlar Basketbol 1. Lig ekibi Antalya Güneşi Kulübü ile imzaladığı isim anlaşmasının ardından, takım kadrosunu oluşturmak için harekete geçti.

Alanya Belediyespor’dan bomba transferler
19 Haziran 2022 Pazar 07:59

banner108
banner238

Barış Güney antrenörlüğünde 2022-2023 sezonunda Kadınlar Basketbol 1.Lig'inde mücadele edecek olan Kırmızı-Beyaz temsilcimiz, yeni sezon hedefleri doğrultusunda 5 güçlü oyuncuyu kadrosuna dahil etti.
Bayanlar Lig'inde uzun zamandır oynayan başarılı pivot oyuncusu olup 3-4-5 numara pozisyonlarında oynayabilen atletik özellikleri ön planda olan Kübra Dicle ile ilk anlaşmasını yapan Alanya Belediyespor, hemen ardından bayanlar liginin en iyi şutörlerinden biri olan Sevgi Güleç ile anlaştı. Ecesu Kurtyemez ve Selin Öztekin'i de kadrosuna dahil eden Alanya Belediyespor, kadrosunu güçlendirerek yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.
SON TRANSFER ABD’Lİ OYUNCU OLDU
Alanya Belediyespor son olarak ABD’li Angela Yvette Tompkins'u kadrosuna aldı. 1.88 boyunda olan başarılı oyuncu 2021-2022 sezonda oynamakta olduğu Avustralya 1. Lig takımlarından Hobart Chargers takımında sezonu tamamladıktan sonra 15 Ağustos'ta Kırmızı-Beyazlı temsilcimize dahil olacak.

"BASKETBOL A TAKIMIMIZ HAYIRLI OLSUN"
Altyapıda başarılı sporcuların yetişmesi konusunda üstün gayretleri ile adından söz ettiren Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, "Basketbol severlere A takımımız hayırlı olsun. Önümüzdeki sezon taraftarlarımızın da desteğiyle önemli başarılara imza atacağından eminim. Takıma başarılar diliyorum" dedi. – 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.