Alanya Demirspor Kadın Futbol Takımı 2’nci Lige yükselmek için yakaladığı avantajı, ilgisizlik yüzünden kaybetmek üzere!

Son yıllarda dünya ile paralel olarak ülkemizde de gelişen kadın futbolu, ne yazıkki destek bulmakta zorlanıyor. İlçemizin adeta gururu olan Alanya Demirspor Kadın Futbol Takımı da 3’ncü Profesyonel Lig’de mücadele ediyor. İlk kez 2’nci Lige yükselme şansı yakaladıklarını belirten Kulüp Başkanı Özlem Ayvalı, bu şansı iyi değerlendirmek istediklerini belirterek "Rakiplerimizi tanıyoruz ve ikinci lige yükselmeyi umuyoruz. Ama bizim için en büyük engel oynanan futbol değil, ilgisizlik" dedi.

İlçemizdeki iş adamlarından ya da firmalardan gerekli desteği görmediklerini belirten Ayvalı, "Firmalardan sponsor olmalarını bekliyoruz. Öyle büyük paralar değil, deplasman masraflarımız karşılansın, o bile bizi rahatlatmaya yeter’ diye konuştu. 

BAŞKAN ÖZÇELİK, DÜNYA ŞAMPİYONUNU AĞIRLADI BAŞKAN ÖZÇELİK, DÜNYA ŞAMPİYONUNU AĞIRLADI

Takımdaki futbolcuların yağmur, çamur demeden özveri ile çalıştıklarını ifade eden Ayvalı, "Onların başarı heveslerini kırmak istemiyorum. Her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Ama ilçemizdeki dinamiklerin de bize yardımcı olması gerekiyor. Gereken desteği bulamazsak Bölgesel Amatör Ligi’ne düşme riskimiz var. Bunu istemiyoruz, gerek yetkililerden, gerekse işadamlarından destek bekliyoruz" dedi.