banner113

ALANYA'NIN EFELERİ TUTULAMIYOR

banner106

Alanya Belediyespor, Efeler Ligi 4. hafta mücadelesinde karşılaştığı Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yenerek ligde 4'te 4 yaptı.

ALANYA'NIN EFELERİ TUTULAMIYOR
30 Ekim 2023 Pazartesi 09:32

banner108
banner238


Axa Sigorta Efeler Ligi’nde 4. hafta karşılaşmaları oynandı. Erkek voleybolunda en üst lig olan Efeler Ligi’nde ilk sezonu olan Brand Group Alanya Belediyespor, 4. haftada Hatay Büyükşehir Belediyespor’u Atatürk Spor Salonu’nda konuk etti. Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Alanya Belediyespor büyük bir Türk bayrağı ile sahaya çıkarken, tribünlere gelen yaklaşık bin dolayında sporsevere bayraklar dağıtıldı.

Karşılaşmada baştan sona rakibinden daha üstün bir oyun sergileyen BG Alanya Belediyespor, ilk seti 25-11, ikinci seti 25-19 ve üçüncü seti de 25-14 maçı, 3-0 rakibine set vermeden kazandı.

Sezonun ilk maçında Cizre Belediyespor’u, ikinci haftada Akkuş Belediyespor’u ve üçüncü haftada Bursa Büyükşehir Belediyespor’u yenerek 3’te 3 yapan kırmızı beyazlılar, Hatay galibiyetiyle 4’te 4 yaptı.

Kulüp Başkanı Mehmet Erken, maç sonu yaptığı açıklamada, “Bu özel ve anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan ve salona gelenlere gelemeyip gönlü bizimle olan herkese teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti Alanya’yı seven herkese armağan ediyoruz. Teknik ekibimize ve oyuncularımızı da gönülden kutluyorum” diye konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.