Axa Sigorta Efeler Ligi’nde 4. hafta karşılaşmaları oynandı. Erkek voleybolunda en üst lig olan Efeler Ligi’nde ilk sezonu olan Brand Group Alanya Belediyespor, 4. haftada Hatay Büyükşehir Belediyespor’u Atatürk Spor Salonu’nda konuk etti. Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Alanya Belediyespor büyük bir Türk bayrağı ile sahaya çıkarken, tribünlere gelen yaklaşık bin dolayında sporsevere bayraklar dağıtıldı.

ALANYASPOR'UN YILDIZI SOLLUYOR ALANYASPOR'UN YILDIZI SOLLUYOR

Karşılaşmada baştan sona rakibinden daha üstün bir oyun sergileyen BG Alanya Belediyespor, ilk seti 25-11, ikinci seti 25-19 ve üçüncü seti de 25-14 maçı, 3-0 rakibine set vermeden kazandı.

Sezonun ilk maçında Cizre Belediyespor’u, ikinci haftada Akkuş Belediyespor’u ve üçüncü haftada Bursa Büyükşehir Belediyespor’u yenerek 3’te 3 yapan kırmızı beyazlılar, Hatay galibiyetiyle 4’te 4 yaptı.

Kulüp Başkanı Mehmet Erken, maç sonu yaptığı açıklamada, “Bu özel ve anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan ve salona gelenlere gelemeyip gönlü bizimle olan herkese teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti Alanya’yı seven herkese armağan ediyoruz. Teknik ekibimize ve oyuncularımızı da gönülden kutluyorum” diye konuştu.