Voleybol Erkekler 1. Ligi 3. hafta mücadelesinde Alanya Belediyespor, Atatürk Spor Salonu'nda cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşmaya konuk ekip Konya Büyükşehir oldukça hırslı ve istekli bir oyunla başladı. Alanya Belediyespor ise servis atışlkarındaki beceriksizliği ve tutuk oyun sergilemesiyle ilk seti konuk ekip 21-25 aldı.

Maça moralli başlayan Konya temsilcisi İkinci sete de istekli başladı ancak ilk sete göre daha iyi oyun ortaya koyan Alanya Belediyespor, bu sette başa baş bir oyun ortaya koydu. Konya Büyükşehir Belediyesporluların sık sık itirazı nedniyle sık sık duran bu seti Alanya Belediyespor 26-24 alarak skoru 1-1'e getirdi.

Karşılaşmanın 3'ncü setine bu kez Alanya Belediyespor, daha istekli ve daha hırslı başladı. İlk setteki hırsından uzaklaşan ve direnci kırılmış görünen Konya BŞB 'nin tüm çabalarına rağmen kırmızı-beyazlılar bu setten de 25-19 üstün ayrılan taraf oldu. Mücadelenin 4'ncü setine iyi başlayan ve maça ilk dakikalarda skor üstünlüğünü yakalayan Alanya Belediyespor, konuk ekibin maça tutunmak için tüm çabalarına rağmen bu seti 25-20 almasını bildi.

Karşılaşmaya kötü başlayan Alanya Belediyespor, kadro kalitesiyle geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı. Alanya Belediyespor, ligin 4. haftasında 31 Ekim tarihinde Muğla deplasmanında Milas Belediyespor'a konuk olacak.