banner113

ALANYASPOR'DA BAŞKENT HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

banner106

Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü karşısında galibiyet alarak hem ligde 2'de 2 yapmak, hem de eski takımı Fenerbahçe ile gelecek pazar oynanacak maça rahat çıkmak istiyor.

ALANYASPOR'DA BAŞKENT HAZIRLIĞI SÜRÜYOR
10 Mart 2023 Cuma 11:57

banner108
banner238

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 12 Mart Pazar günü Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Alanyaspor, Zimbitlik Sahası'nda Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenmanda çalışmalarını sürdürdü. 

Önceki gün çift antrenman yaptıran deneyimli teknik adam Ersun Yanal, dünkü idmanda oyuncularını serbest çalıştırdı. Isınma hareketlerinin ardından bireysel olarak idmana devam eden turuncu yeşilli futbolcular, zaman zaman gruplar halinde pas çalışması yaptılar. 

Takımının başında çıktığı ilk maçta Başakşehir'i 1-0'lık skorla deviren Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü maçını da kazanarak iki de iki yapmak istiyor. 

Takımının deplasmanda 10 maçlık kazanamama serisine de son vermek istediği öğrenilen 61 yaşındaki teknik adamın, 19 Mart Pazar günü Oba'da oynanacak olan Fenerbahçe maçına oyuncularını daha motive çıkarmak istediği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Turuncu yeşilli ekip, Ankaragücü maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.