Trendyol Süper Lig’e hakeme saldırı olayıyla askıya alınan maçlar bir haftalık atlama ile devam edecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi düzenlenen basın toplantısında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

LİGE 17’NCİ HAFTA İLE DEVAM
Türkiye Futbol Federsyonu (TFF) başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin 19 Aralık’tan itibaren devam edeceğini açıkladı. Büyükekşi, “Bu hafta oynanması gereken maçları 10 Ocak’ta oynatacağız. Alt liglerin tarihlerini de web sayfamızda yayınlayacağız” dedi.

“KUPA MAÇLARI İLERİ BİR TARİHE”
16’ncı hafta maçlarının 10 Ocak 2024 tarihine ertelenmesi nedeniyle daha önce bu tarihte oynanacağı açıklanan Ziraat Türkiye Kupası maçlarının da değiştirileceği belirtildi. Mehmet Büyükekşi, “Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarını başka bir tarihe erteleyeceğiz. 3 Ocak uygun görünüyordu. Bu tarihte futbolcularımızın dinlenmesi zor olabilir. 29 Aralık’ta Süper Kupa maçımız var. Bunu gözeterek Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarıyla ilgili yeni düzenlemeleri resmi siteden açıklayacağız.” dedi.

AVRUPA HAYALİ! AVRUPA HAYALİ!

ALANYASPOR’DA ROTA YENİDEN İSTANBUL
Trendyol Süper Lig’in 15’inci haftasında deplasmanda İstanbulspor’u yenerek galibiyet hasretine son veren Alanyaspor’da rota yeniden İstanbul oldu. Ligin 16’ncı haftasında Oba Stadı’nda oynanması gereken MKE Ankaragücü maçının ertelenmesi nedeniyle turuncu yeşilli takım, yoluna 21 Aralık Perşembe günü oynanacak Beşiktaş deplasmanıyla devam edecek.