banner113

Alanyaspor dan kamuoyuna açıklama

banner106

Alanyaspor kulübü Ziraat Türkiye kupası yarı final maçı sonrası kamuoyuna açıklama yaptı

Alanyaspor dan kamuoyuna açıklama
13 Mayıs 2022 Cuma 20:25

banner108
banner238

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde oynadığımız karşılaşmaların ardından finale çıkan rakibimiz Demir Grup Sivasspor'u ve diğer Anadolu temsilcisi Yukatel Kayserispor'u kutluyoruz.  

Ayrıca bu müsabakada rakibine her alanda üstünlük kuran ve sahada yapılması gereken her şeyi yapan takımımızı, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı yürekten tebrik ediyoruz.

Ancak Demir Grup Sivasspor ile oynadığımız yarı final rövanş maçında yediğimiz beraberlik golü öncesinde olmayan faulü uyduran, arkasından bir de rakibimiz lehine olmayan bir korner uyduran hakem Atilla Karaoğlan vicdanen rahat mı? Merak ediyoruz. 3-5 metreden net pozisyonları görememesi akıl alır gibi değil. Golle sonuçlanan bu bariz hataları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. 

Ayrıca yaşadığımız bir kaç konuyu da Türk futbolunda bir daha yaşanmaması adına dile getirmek istiyoruz. 

Saha kenarındaki top toplayıcıların sürekli topları sağa sola atarak taç atışlarını geciktirmeye çalışması üzerine 4'üncü hakem Can Cengiz, 'Benim öncelikli görevim değil. Şu an sahaya odaklandım' diyerek olayı geçiştirmek yerine, saha komiserine görev verip, top toplayıcıların yerlerini zamanında değiştirebilirdi. 

Maçın 2'nci yarısında 2 kez sahaya 2'nci top atılarak oyunu yavaşlatma çabaları da ev sahibi Demir Grup Sivasspor'a yakışmadı. 

Görüyoruz ki hem sahadaki oyun anlamında, hem de saha dışındaki kuralların işlemesi konusunda Türk futbolunun Avrupa'da yol alabilmesi için daha çok uzun yıllara ihtiyaç var.


Tel : +90 242 522 43 45

Copyright © 2019 - Alanyaspor Tüm Hakkı Saklıdır.
Tulpar Yazılım ve Danışmanlık

banner109

Etiketler; #Alanyaspor
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.