banner113

Alanyaspor Güzelbağı yeşillendiriyor

banner106

Alanyaspor Başkan Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu ve futbolcular, Güzelbağ bölgesinde geçen yıl meydana gelen orman yangınında zarar gören bölgenin yeniden ağaçlandırılması çalışmalarına destek vermek amacıyla oluşturulan Hatıra Ormanı'na fidan diktiler. 

Alanyaspor Güzelbağı yeşillendiriyor
08 Nisan 2022 Cuma 08:35

banner108
banner238

Etkinliğe Başkan Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, Başkan Yardımcıları Hüseyin Girenes ve Enver Vural, Genel Sekreter Mevlüt Görücü, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Işık ve Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu ile futbolcular Efecan Karaca, Emre Akbaba, Nemanja Milunovic, Daniel Candeias, Umut Güneş, Juanfran Moreno, Furkan Bayır ve Joao Novais katıldı.
"HEP BİRLİKTE YEŞİLLENDİRECEĞİZ"
Alanyaspor Başkan Hasan Çavuşoğlu, yangınlarda kaybettiğimiz ormanları yeniden ağaçlandırmak için başlatılan kampanya kapsamında  Alanyaspor Kulübü Hatıra Ormanı bölgesinde fidan dikimi etkinliği düzenlediklerini söyledi. Yanan bölgenin yeniden eski haline dönebilmesi için herkese görev düştüğünü belirten Çavuşoğlu, "Ormanlarımızın yanması hepimizi çok üzdü. İnşallah hep beraber elimizden geleni yaparak bu bölgeyi tekrar yeşillendireceğiz" dedi. Alanya Orman İşletme Müdür Vekili Engin Atlı ise, "Doğal bir afet yaşadık. Hep birlikte bu bölgeyi ağaçlandıracağız. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra görevimiz hep birlikte bu bölgeyi yeşillendirmek" diye konuştu

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.