banner113

ALANYASPOR KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

banner106

Alanyaspor 75. kuruluş yıl dönümü etkinleri, Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreniyle başladı. 75. kuruluş yıl dönümü kapsamında, yıl sonuna kadar çeşitli etkinlikler devam edecek. 

ALANYASPOR KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:11

banner108
banner238

 
Törene Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Albay Kemal Erbay, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve çok sayıda taraftar katıldı.  

Çavuşoğlu tarafından anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okundu.

Çavuşoğlu yaptığı konuşmada, “Kulübümüzün 75. yıl dönümünü törenle kutluyoruz. Bu kapsamda yılsonuna kadar birçok etkinliklerimiz daha olacak. Corendon Alanyaspor’umuz 7 Mayıs 1948 yılında Ali Nazım Köseoğlu ve arkadaşları tarafından kurulmuştur. Bu vesileyle ilk günden itibaren başkanlarından taraftarlarına kadar kulübümüze emeği geçen herkese teşekkür eder, vefat edenlere ise bir kez daha Allah’tan rahmet dilerim. Ruhları şad, mekanı cennet olsun. Kulübümüz 75. yıl içerisinde çok büyük başarılara imza attı. Bu başarılar sizlerin sayesinde olmuştur. Corendon Alanyaspor’umuz inşallah uzun yıllar daha bu başarıyı sürdürecektir. Tabii bunlar da sizlerin verdiği desteklerle oldu ve olmaya devam edecek. İnşallah takımımızın Süper Lig’de uzun yıllar kalmasını temenni ediyorum.” dedi.

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, “ Corendon Alanyaspor bizim ortak bir değerimizdir. Her zaman Alanyaspor’a gönülden destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Şehrimizin takımı Alanyaspor’a bugüne kadar başarılarına ortak olarak destek veren herkese sizlerin huzurunda bir daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ise şunları söyledi: “Bir çocuğu büyütmek nasıl kolay değilse, kurumları da büyütmek ve geliştirmek kolay değildir. Bugün 75. yıl dönümünü kutladığımız Alanyaspor da nice zor ve güzel günlerden geçmiştir. Bunu sağlamak için kentin kulübü sahiplenmesi ve birlikte hareket etmesi gerekiyor. Alanya aslında tam bir spor kenti konumundadır. İşte bu spor kentinin öncülerinden biri olan Alanyaspor, başta futbol olmak üzere çeşitli branşlarda faaliyetlerini sürdürmektedir. Ancak başarının daha da artarak devam etmesi gerekiyor. Bu birlik ve beraberlikte bunu gösteriyor.”


 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.