banner113

Alanyaspor Nazmi Reisoğlu Akadademik binası açıldı

banner106

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Nazmi Reisoğlu Futbol Akademisi binamızın açılışını yaptı.

Alanyaspor Nazmi Reisoğlu Akadademik binası açıldı
10 Eylül 2022 Cumartesi 05:38

banner108
banner238

Açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Nazmi Reisoğlu’nun 1970’li yıllardan bugüne kadar kulübümüze destekleri olmuştur. Biz de ismini yeni akademi binamıza vermeyi uygun gördük. Hayırlı ve uğurlu olsun. Akademimiz, sponsorlarımız, değerli dostlarımız ve belediye başkanımızın katkılarıyla yapıldı. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Adı akademi binamıza verilen eski kulüp başkanları  Nazmi Reisoğlu ise, “ Alanyaspor özellikle Süper Lig’e çıktıktan sonra çok başarılar elde etti. Geçen sene ligi 5’inci sırada bitirdi. Bir puan dada alsaydı, Avrupa liglerinde mücadele edecekti. Bu başarıdaki en büyük pay ise Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve ağabeyi Hasan Çavuşoğlu'dur. İnşallah başarılar bu şekilde devam edecektir.” diye konuştu.  

Takıma sahip çıkılınca başarıların geldiğini vurgulayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Alanya şehri, Alanyaspor’umuza sahip çıkıyor. Daha da sahip çıkması lazım. Sahip çıkınca da bir taraftan şampiyonluklar geliyor. Değişik kademelerde başarılar geliyor. Alanyaspor aynı zamanda iyi transferler yapıp, genç oyunculara yatırım yaparak başka kulüplere de transferler gerçekleştiren bir takım oldu. Bunu herkes görüyor. Son dönemine gelmiş, biraz futboldan geri düşmüş oyuncuları da tekrar Türk futboluna, ya da dünya futboluna kazandıran bir kulüp oldu. Ama bu her zaman sürdürülebilir olmaz. O nedenle alt yapımıza, çocuklarımıza yatırım yapmamız lazım. Onları burada yetiştirmemiz lazım. Onları Alanyaspor’umuza ve Türk sporuna kazandırmamız lazım. Bu tesisin de amacı buna yöneliktir. İyi tesis olursa, imkanlar verilirse bizim çocuklarımız, Türk milletinin çocukları her zaman yeteneklidir, beceriklidir, çalışkandır. O yüzden de önemli başarılar elde edecektir. Ben buna inanıyorum. Sporcu kardeşlerimin de gözlerinden öpüyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah başarı dolu günler sizleri bekliyor” dedi. 

Protokol konuşmalarının ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Başkan Hasan Çavuşoğlu tarafından tesis binamızın yapımına katkıda bulunan ve emeği geçenlere plaket verildi.

Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ayrıca MKE Ankaragücü maçı öncesi A takım tesisler de ziyaret ederek, teknik ekip ve futbolcularla bir süre sonbet etti.

banner109

Etiketler; #Nazmi reis oğlu
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.