LİDERLİĞİ BIRAKMAK İSTEMİYOR
Süper Lig takımlarımızdan Aytemiz Alanyaspor’da bugün evinde puan savaşı verecek. Ligin yenilgisiz tek takımı olarak dikkat çeken turuncu yeşilli takım, Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Lig dördüncüsü olan Sivasspor önünde galibiyet hedefleyen Alanyaspor, zirve koltuğunu bırakmak istemiyor.
9 KEZ GOL SEVİNCİ YAŞADI 
Geride kalan 4 mücadelede Sivasspor'un 1 kez Alanyaspor'a karşı üstünlüğü bulunurken, Alanya temsilcisinin de 1 galibiyeti var. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sivasspor ile Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmalarda taraftarlar 9 kez gol sevinci yaşadı. 
SİVASSPOR'DA 4 EKSİK BULUNUYOR
Karşılaşma öncesi Sivasspor'da 4 eksik futbolcu bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Emre Kılınç, Barış Yardımcı, Muammer Yıldırım ve Serhiy Rybalka Aytemiz Alanyaspor maçında forma şansı bulamayacak. Oyuncuların tedavilerinin devam ettiği de öğrenildi.
MAÇ BUGÜN
Diğer yandan Süper Lig 2019-2020 sezonunun ilk devre 6. hafta maçında A. Alanyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak zorlu mücadele bugün 17.30'da başlayacak. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak.





Sivasspor ile Alanyaspor arasında ligde geride kalan 4 maçta alınan skorlar şöyle:
2017 - 2018 Sezonu
Alanyaspor - Sivasspor: 1-1
Sivasspor - Alanyaspor: 2-2


2018-2019 Sezonu
Sivasspor - Alanyaspor: 1-0
Alanyaspor - Sivasspor: 2-0




Alanyaspor - Sivasspor muhtemel 11'ler...

ALANYASPOR: Marafona- Juanfran, Welinton, Caulker, Nsakala, Ceyhun, Siopis, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cisse

SİVASSPOR: Samassa - Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Erdoğan, Hakan, Cofie, Fernando, Mert Hakan, Yatabare