Turuncu-yeşilli ekibin gollerini Welintom (2), Djalma, Cisse ve Onur Bulut kaydederken, yeşil-siyahlı ekibin tek golü Estupinan'dan geldi. Karşılaşmayı Alanya ekibi 5-1 kazanırken, gollerini Welintom (2), Djalma, Cisse ve Onur Bulut kaydetti. Denizli ekibinin tek golü ise Estupinan'dan geldi.

BİRİNCİ GOL
Alanyaspor'da Salih Uçan'ın kullandığı korner atışında kafayı vuran Welinton 35. dakikada topu filelere göndermeyi başardı. Konuk ekip Alanyaspor bu golle deplasmanda 1-0 öne
geçti.

İKİNCİ GOL
Welinton bir kez daha sahneye çıktı. Yetenekli stoper takımının kurduğu baskıda görev blgesine gitmeyerek ileride kaldı. Fernandes'in pasında 42. dakikada golünü atmayı başardı:
0-2.

ÜÇÜNCÜ GOL
Alanyaspor hız kesmiyor! Sağ kanattan gelişen atakta Baiano ceza sahasına ortaladı. Djalma Campos, 43. dakikada şık bir kafa vuruşuyla takımının 3. golünü kaydetti: 0-3.

DÖRDÜNCÜ GOL
Musa Çağıran orta saha çizgisinden uzun pasını yolladı. Ceza sahası içersinde topa dokunan Cisse, Alanyaspor'un 4. golünü kaydetti. 

BEŞİNCİ GOL
Cisse'nin pasında Efecan ceza sahası içinde topla buluştu. Tecrübeli oyuncunun ortasına Onur Bulut vurdu ve top ağlarla buluştu.