banner113

ALANYASPOR TARAFTARINDAN FATURA ERSUN YANAL'A KESİLDİ. TAKIMI KÜME DÜŞÜRMEYEMİ GELDİN!

banner106

Alanyaspor Ersun Yanal'ın gelmesiyle birlikte inişe geçti. 

ALANYASPOR TARAFTARINDAN FATURA ERSUN YANAL'A KESİLDİ. TAKIMI KÜME DÜŞÜRMEYEMİ GELDİN!
19 Nisan 2023 Çarşamba 12:30

banner108
banner238

Dün kendi evinde ağırladığı Galatasaray'a 4-1 mağlup olan Alanyaspor'da taraftar faturayı Ersun Yanal'a çıkarttı. 
Manşet Alanya Gazetesi Sahibi Hüseyin Kalaycı sosyal medya hesaplarından şunları yazdı. 
Sanki Ersun hoca bu takımın başına kümeye düşürmek için geldi. Galatasaray resmen tek kale oynadı. Disiplin yok, pas hataları çok. Yanlış kadro ile başlanılması. Yani daha yazılacak çok şey var ama Ersun hocaya yolun sonu gözüktü. Farioli gönderildi yarım gün sonra Ersun Yanal ile anlaşıldı. Ersun hocanın Alanyaspor teknik direktörlüğe gelmesinde Alanyasporun menejeri Cenk Melih Yazıcı ile ortağı olduğu iddia edilen Ersun Yanal in oğlu Onur Yanal'lın,  etkili olduğu duyumunu aldım. Ölçmeden, tartmadan nasıl böyle bir işe imza atıldı hala hayretler içindeyim. Ersun hocanın Alanyaspor karnesi çok zayıf.

Yusuf Baysal: Hüseyin Kalaycı bu nerede iş yaptıda Alanya'da yapacak? Getirseler bi yerli Sergeni...
Ahmet Hilmi Müderrisoğlu: Antalyasporu batırdı Nuri Şahin zor toparladı. Geldiği gün söyledim bu adam Alanyaspor'u düşürür diye! Ligin en kötü takımı olduk. Ümraniyesporu bile yenemeyiz bu oyunla. 
Takım bitmiş. Farolli ile bile en azından bir reaksiyon gösteriyorduk! Bu saatten sonra ilhan palut harici kimse toparlayamaz.
Nevzat Akışoğlu: Ünal Karaman gelsin dedik, getirmediler, zaten gelmezdide..
Emre Selma Toprak Zeybek: Çağdaş Atan hocayı bırakmayacaktı abi

Emin Gümüş: Genel olarak kadro zayıf. Ersun hocanın yapabileceği bir şey yok..

Ali Hancı: Ersun hoca Türkiye’nin tescilli şikecisidir. Alanyaspor da görev alması beni çok üzmüştür. Bir an önce bu yanlıştan dönülmelidir diye düşünüyorum ama tabii ki bu benim düşüncem. Yöneticilerin düşüncesine de saygı duymak gerekir.

Mehmet Ali Çalışkan: Takımın ekonomik değerlerine ve oyuncu kalitelerine bakınca, akıllı bir hoca olmazsa sonucun hezimet olduğu belliydi. Biz tribünde 15. Dakikada Gs nin tüm atak ve dönen toplarının 5 numaralı oyuncusu Torera tarafından olduğu görüldü ama bunu Ersun Yanal göremedi. Geçen maçta Umut'un kırmızı kartlı olması bugüne yansıdı. Göz göre göre uzun toplarla anlamsız, çıkmaya çalışan Alanyasporun her atağı daha büyük tehlike olarak döndü. Eğer Ersun çok bilen 15. Dakikada sahada Toreranın başına ya Yusufu ya da Freyy dikip temaslı ve diri durabilseydi maç başka durumlara gelebilirdi. Evet bu kadro ile bu kadar ama bu kadar basit bir müdehaleyi yapamayacak kadar aciz olunmamalı.
Bir durumda sahadaki kırmızı yelekli güvenlik elemanları özellikle Maraton bölümünde tribünleri hareketlendirmeye çalışan Hilmi Eser kardeşime tavrı seviyesiz ve adice oldu. Güvenlik görevlisini oradan dayak yemeden almaları iyi oldu. Seyirci zaten moralsiz seviyesiz görevlilere gerek yok

Mustafa Şimşek: Ersin hoca olmasa daha iyi daha kaliteli bı oyun oynarız. Bu teknik adamsa ben futboldan hiç anlamıyorum. İlk defa bi maçtan erken çıktım. Maça geldiğime pişman oldum dökülüyoruz. bu ne yaa.
Orhan Kalaycı: Bu Takıma Ersun hocanın yapacağı bir şey yok. Kadroyu kuran o değil. Dünyanın en başarılı teknik direktörü nu getirsen yine aynı değişen bir şey olmaz.

Mesut Girenes: Gelen gideni arattı. Takımın yürüyecek hali yok. Akşam o kadar çok geri bası yaptık, önceden Efecanı o kadar çok kullanıyorduk. Defans arkasına koşan adam, maç boyu eli havada, defanstan top istedi. Bir kişi kafasını kaldırıp adama pas atmadı. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.