Portekiz ile Birleşik Arap Emirlikleri'nde forma giydikten sonra 2 sezon önce kiralık olarak oynadığı Akdeniz ekibine transfer olan 30 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu Novais, yeni sezon hazırlıkları için Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde takımıyla çalışmaya başladı.

"Her maçı kazanmak için oynayacağız"

Futbolcuların birbirlerini tanıdıkça daha uyum sağladığını ve bunun oyuna da yansıdığını anlatan Novais "Bu grubun sezon başlayana kadar daha iyi olacağını ve sezonda çok başarı elde edeceğimizi düşünüyorum. Geçen sene Alanyaspor'u takip ettim. Ligi çok iyi bir yerde bitirmedi ama bu sene çok daha iyi bir yerde bitireceğimizi düşünüyorum çünkü bunu yapabilecek kalitede takımımız var. Futbolda ne olacağını hiç kimse bilemez. Her maçı kazanmak için oynayacağız ve ligi olabildiğince en üst sıralarda bitirmeye çalışacağız. Bunu yapacak kalitemiz var."


Novais, tutkulu taraftar önünde dolu tribünde bir maç oynamayı çok özlediğini, geçen sezon bunun özlemini duyduğunu ve transfer sürecinde bunun da etkili olduğunu sözlerine ekledi.