banner113

ALANYASPOR YÖNETİMİ, BETON SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

banner106

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu, kulübün ev sahipliğinde Kurşunlu Seyir Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıda beton sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

ALANYASPOR YÖNETİMİ, BETON SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
15 Kasım 2022 Salı 15:37

banner108
banner238

Kahvaltı programında Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Vekili Binbaşı Ali Arlı’nın yanı sıra Çavuşoğlu ve Alanya Beton firmalarının yetkileri yer aldı.

Kahvaltı sonrası konuşan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Corendon Alanyaspor’un tanıtım acısından büyük değer olduğunu belirterek, “Corendon Alanyaspor, Alanya’nın tanıtımı acısından dünyaya acılan en önemli penceresi konumunda. Bizler de bugün şehrimizin en büyük değeri olan Alanyaspor için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Şehrimizin başarılı olması ve bu başarıyı sürdürmesi için her kesimin destek vermesi gerekiyor. Sizlerden de desteklerinizi esirgememizi rica ediyoruz.” dedi.   

Beton sektörü temsilcilerine kahvaltı programına katıldıkları için teşekkür eden Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise, “Tabii Corendon Alanyaspor’umuz bu seviyeye kolay gelmedi. Yıllardır kulübümüzü ayakta tutmaya ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada her geçen gün şartlar zorlaşıyor. Özellikle Süper Lig’de geçirdiğimiz 7 yılda ekonomi bakımından zorluklar yaşamamıza rağmen ciddi anlamda destek almadık. Ancak kulübümüzü ayakta tutabilmemiz ve artan maliyetlere yetişmemiz için kampanya düzenledik. Corendon Alanyaspor’umuz için başlatmış olduğumuzun kampanyaya her kesimden destek bekliyoruz.” diye konuştu.

Beton sektörü temsilcileri adına konuşan Ceylan Beton sahibi Fehmi Ceylan da şunları söyledi: “Şehrimizin takımı Corendon Alanyaspor, elde ettiği başarılarla bizlere her zaman gurur kaynağı oluyor. Ulusal ve yerelde her zaman şehrimizin takımının yer aldığını görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Bizler de Alanyaspor’a elimizden gelen desteği vererek,  her zaman yanında olacağız.”

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.