banner113

BAĞIŞLAR İDDİALI KONUŞTU 

banner106

"Perşembeler Sizin Olsun, Biz Çarşamba Aşığıyız"

BAĞIŞLAR İDDİALI KONUŞTU 
11 Nisan 2023 Salı 14:16

banner108
banner238

Bölgesel amatör Lig yükselme grubunda lider olarak devam eden Mia İnvest Mahmutlarspor kulüp başkanı ve aynı zamanda Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz BAĞIŞLAR yarın oynayacakları Döşemealtı Belediyespor maçı için iddialı konuştu ve deplasmanda Döşemealtı Belediyespor maçını kazanarak BAL Ligine yükseleceklerini söyledi.
4 takımın mücadele ettiği playoff yükselme grubunda 10'ar puan ile ilk iki sırayı paylaşan Mia İnvest Mahmutlarspor ve Döşemealtı Belediyespor yarın Antalya Döşemealtı sahasında adeta final gibi bir maça çıkacak. Takımın ve teknik ekibin tam olarak bu maça hazır olduğunu belirten Bağışlar " Grubu ikinci olarak bitirecek takım BAL liginden düşecek olan takım ile play out maçı oynayacak, fakat biz yarın deplasmanda Döşemealtı Belediyespor maçını kazanarak lider olarak grubu tamamlayıp direkt olarak BAL Ligine çıkmayı hedefliyoruz. Bütün plan ve programımız buna göre hazırlandı " dedi.

Bağışlar açıklamasında iddialı konuşarak " Perşembe ler sizin olsun, biz çarşamba aşığıyız" diyerek, "bizim yürekli çocuklarımız yarın deplasmanda bu maçı kazanacak ve Alanya'ya BAL Ligine yükselmiş bir takım olarak dönecektir. Biz bu çocuklara inanıyoruz " dedi ve taraftarlardan Alanya ve Mahmutlar kamuoyundan destek istedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.