TEKKE: EKSİK BİR TAKIM VARDI AMA BEŞİKTAŞ VARDI TEKKE: EKSİK BİR TAKIM VARDI AMA BEŞİKTAŞ VARDI


Alanya Kaymakamlığında gerçekleşen imza protokolüne Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı, Alanya Şoförler Odası Başkanı Paşa Özkan ve Alanya Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Tevfik Yılmaz katıldı.
Alanya Kaymakamlığımız öncülüğünde; Alanya Belediyesi, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Alanyaspor, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya Üniversitesi, Alanya Şoförler Odası ve Alanya Halk Otobüsleri Kooperatifi arasında imzalanan protokol ile; Alanya’mızdaki üniversitelerde eğitim gören ve yurtlarda kalan öğrencilerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak, sosyalleşmelerine  katkı sağlamak ve şehrimizin takımı Alanyaspor'a destek vermek için tribünlerde olmalarını amaçlamaktadır. 
Protokolde konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer “Cumhuriyetin 100. Yılı 1000 genç ile maça projesinin imzası için bugün burada toplandık. Proje ile üniversitedeki ve yurtlarda kalan öğrencilerimizin; kaymakamlığımız, belediye, üniversiteler, gençlik spor müdürlüğü ve kurumlarımızın aracılığı ve işbirliğiyle destek vermelerini ve bu desteği her alanda arttırmalarını amaçlıyoruz. Geçtiğimiz hafta belediye başkanımızla birlikte Alanya’nın Akdeniz Spor Başkenti olduğunu belgeleyen ödülü aldık. Bu ödülü almamızda Alanyaspor’un şehrimize kattığı marka değerinin önemi çok büyük. Bu tür projeler şehrimiz ve şehrimizin marka değeri Alanyasporumuzun ileriye gitmesine destek sağlıyor. Takımımıza yediden yetmişe hep birlikte destek vereceğiz. Ben proje için İlçe Spor Gençlik Müdürlüğümüze ve işbirliği içerisinde destek veren tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
İmza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise “Alanyasporumuzun bu tür proje ve çalışmalara ihtiyacı var. Bu birlik ve beraberlikler bizleri ve takımımızı motive ediyor. Şehrimiz için daha iyi şeyler yapacağız. Protokolümüz hayırlı olsun” dedi