banner113

EFECAN KARACA'YA GALATASARAY KANCASI

banner106

Alanyaspor'un takıp kaptanı Efecan Karaca için Galatasaray iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 

EFECAN KARACA'YA GALATASARAY KANCASI
24 Haziran 2022 Cuma 09:29

banner108
banner238

Efecan Karaca altyapısından yetiştiği Galatasaray'a geri dönüyor. Süper Lig'e birkaç yıldız damga vuran isimlerden biri olan Efecan Karaca için gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Habere göre Galatasaray, Alanyaspor'un tecrübeli oyuncusu Efecan ile prensipte anlaştı.

GALATASARAY ALTYAPISINDA YETİŞTİ
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Galatasaraylı bir yönetici, Efecan Karaca transferi için görüşerek prensip anlaşmasına vardı. Kısa süre içinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor. 32 yaşındaki oyuncu da, altyapısında yetiştiği Galatasaray'a döneceği için çok mutlu.
TRABZON OLMAMIŞTI
Efecan Karaca için Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı yoğun şekilde bastırmış, ancak mali konularda anlaşmazlık yaşandığı için Milli futbolcu takımında kalmıştı. Efecan için Fenerbahçe de kısa süre önce ciddi şekilde talip olduğunu açıklamıştı.
3 YILLIK SÖZLEŞME
Alanyaspor yönetimi ise bu gelişmeler üzerine Şubat ayında Efecan Karaca ile masaya oturarak 3 yıllık sözleşme imzaladı ve oyuncunun kafasını rahatlattı.
EFECAN GEÇEN SEZON NE YAPTI?
Piyasa değeri 1.9 milyon euro olan kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon ligde 34 maçta 5 gol 13 asistlik bir performans sergiledi. Efecan, Alanyaspor kariyerinde ise toplam 308 maçta forma giyerken, 31 gol 56 asistle oynadı. Efecan Karaca'nın Alanyaspor ile sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. (Akşam)

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.