Axa Sigorta Efeler Ligi’nde ilk yarının son maçları oynandı. Devrenin son karşılaşmasında Brand Group Alanya Belediyespor, Atatürk Spor Salonu’nda İzmir temsilcisi Arkasspor’u konuk etti. Maça iki takımda istekli ve hırslı bir oyunla başladı. Başa baş çekişme içerisinde oynanan ilk seti Alanya Belediyespor, 25-20 alarak 1-0 skor üstünlüğünü yakaladı. İlk seti kazanmanın verdiği özgüvenle ikinci sette müthiş bir oyun sergileyen Alanya Belediyespor, bu seti de 25-19 alarak 2-0 skor üstünlüğünü yakaladı.


Karşılaşmanın üçüncü seti müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Maça tutunmaya çalışan konuk ekip Arkasspor, uzun süre önde götürdüğü mücadelenin son anlarında üst üste sayı kayıplarıyla maça bir anda denge geldi. Büyük heyecana sahne olan setin son bölümünde konuk ekip iki Alanya Belediyespor ise 8 kez maç set sayısını almak için servis kullandı. Kırmızı beyazlı ekip, setin sonunda gülen taraf olurken maç sonu sahada büyük bir sevinç yaşandı.

Brand Group Alanya Belediyespor, ligin ilk yarısını bu maçla tamamladı. Alanya’nın Efeleri, ligin ilk yarısını 13 maçta 9 galibiyet ve 4 beraberlik alarak hanesine 25 puan yazdırdı.

Yenişemediler! Yenişemediler!

Devrenin sona ermesiyle lige bir hafta ara verildi. BG Alanya Belediyespor’da oyunculara 4 gün izin verilirken, kırmızı beyazlı ekip 14. haftada karşılaşacağı Cizre Belediyespor maçına 29 Aralık Cuma günü başlayacak. 

Editör: Haber Merkezi