banner113

Galatasaray maçı öncesi Alanyaspor teknik direktöründen önemli açıklamalar

banner106

Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, bugün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray maçı öncesi Alanyaspor teknik direktöründen önemli açıklamalar
15 Ocak 2023 Pazar 19:04

banner108
banner238

Ligin ilk yarısını değerlendiren Teknik Direktör Francesco Farioli, “Daha iyi olabilirdik değimiz maçlar var. Bazı puanlar kaybettik ama tabi ki şu an için mutluyuz. Bence adildi. Bu sonuçlar diyebilirim. Şimdi ilk yarıyı unutup ikinci yarıya başlayacağız ve sıfırdan başlayacağız. Galatasaray kupa maçıyla da bu yolculuğa başlayacağız.” dedi.

Transfer çalışmaları hakkında sorulan bir soru üzerine Farioli, “Tabii yönetimle görüşerek bazı değerlendirmeler yapıyoruz. Belki kadromuzu tamamlamak adına bir, iki takviye yapabiliriz ama şöyle söyleyeyim; acelemiz yok. Çünkü ben şu anda elimdeki oyuncuların performansından, eforlarından çok mutluyum. O yüzden özel olarak bir şeye bakmıyoruz. Sadece transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Olasılıkları değerlendireceğiz. Belki son hafta bir şeyler olabilir.” diye konuştu.

Galatasaray ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçını da değerlendiren Farioli şöyle dedi: “Galatasaray gibi bir takıma karşı oynayacağız. O yüzden elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Ligin liderine karşı oynayacağız. Çok organize bir takım, çok kaliteli bir takım, sonradan giren oyuncuları da maçı tamamen değiştirebiliyor. Her bölgede, her mevkide iki üst seviye oyuncuları var. Aynı zamanda da çok agresif bir takım. Özellikle pres anlamında bizim gibiler. Onlar da yoğun pres yapıyorlar. Topu çok hızlı çeviriyorlar. Çok hızlı döndürüyorlar. Bunları düşündüğümüzde tabii ki savunması çok zor bir takım Galatasaray ve son zamanlarda attıkları gollere bakarsak bu net bir şekilde görülebiliyor. Buna en iyi şekilde hazırlanacağız."

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.