banner113

İsim sponsoru ‘Corendon’ oldu

banner106

Alanyaspor'un, Corendon Turizm Grubu ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

İsim sponsoru ‘Corendon’ oldu
14 Ağustos 2022 Pazar 20:57

banner108
banner238


 ‘Corendon Alanyaspor isim sponsorluğu imza töreni ve lansman toplantısı’ Kızılkule meydanında düzenlendi. Alanya protokolünün de katıldığı lansmanda isim sponsorluğu anlaşması Başkan Hasan Çavuşoğlu ve Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer arasında imzalandı.

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, tarihi bir güne tanıklık ettiklerini söyledi. Alanyaspor’un Süper Lig’deki 7’nci sezonuna başladığını belirten Çavuşoğlu, “Bu sezonla birlikte 5 sezon boyunca Alanyaspor’umuzun adı ‘Corendon Alanyaspor’ olarak anılacak. Başta Yıldıray bey olmak üzere Corendon ailesine ne kadar teşekkür etsek azdır. Corendon ile artık bir çatı altında aileyiz. Bir kez daha huzurlarınızda Yıldıray bey ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer ise, “Alanya, Türkiye turizmi için çok önemli. Alanyaspor’umuza geçtiğimiz dönemlerde de destek verdik. Bu bizim için bir gurur kaynağıydı. Başkanımın bize bu öneriyle gelmesi bizi ayrıca gururlandırdı. Bu isme layık olmaya çalışacağız. Elimizden gelen tüm desteği Alanyaspor’umuza vermeye devam edeceğiz. İnşallah iyi bir sezon olur. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Protokol kapsamında ayrıca takımımızın maç formalarının kol kısmında Corendon logosu yer alacak. Corendon Alanyaspor’umuz yeni sezonda da Corendon Turizm Grubu bünyesindeki Corendon Airlines ile seyahat edecek.

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.