banner113

MAHMUTLARSPOR BERABERE KALDI

banner106

İlçemizi Antalya Süper amatör liginde temsil eden ve grubunu şampiyon olarak tamamlayarak yükselme grubuna katılan Mia İnvest Mahmutlarspor yükselme grubu ikinci maçında kendi sahasında oynadığı Döşemealtı Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak puanını 4'e yükseltti ve liderliğini korudu.

MAHMUTLARSPOR BERABERE KALDI
29 Mart 2023 Çarşamba 20:05

banner108
banner238

Zorlu bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten kulüp başkanı Yılmaz BAĞIŞLAR " kazanmak istediğimiz bir maçtı ve futbolcularımız kazanmak için elinden geleni yaptı. Fakat maçı berabere tamamladık. Bunda havanın rüzgarlı olmasınında etkili olduğunu düşünüyorum. Kaliteli futbol oynamak bugünkü hava şartlarında zordu. Fakat liderliğimizi koruyoruz. Önümde oynayacağımız 4 maç daha var. Biz takımımıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu grubu lider olarak tamamlayarak bir üst lige çıkacağımıza inancımız tamdır" dedi.

Dolu tribünler önünde oynanan müsabakayı,
Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP Milletvekili aday adayı Ali Hancı,İlçe spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Kestelspor Başkanı Levent Uğur , CHP Mahmutlar Mahalle Başkanı Mehmet Çabuk, Mahmutlar Mahalle muhtarı Ahmet Top birlikte izlediler.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.