banner113

MAHMUTLARSPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

banner106

Süper Amatör Küme 2. Grup'ta yenilgisiz olarak gittiği play-off maçlarının ilkinde Kunduspor'a konuk olan Mia Invest Mahmutlarspor, rakibini ikinci yarıda attığı gollerle deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı

MAHMUTLARSPOR GALİBİYETLE BAŞLADI
27 Mart 2023 Pazartesi 09:15

banner108
banner238

MİA Invest Mahmutlarspor'un rüzgarı play-off maçlarında da esmeye devam ediyor. Bu sezon Şener Dayı yönetiminde ligde 14 maçta 14 galibiyet alarak 42 puanla rekor kıran mavi beyazlılar, play-off ilk maçında bugün Antalya Kunduspor ile deplasmanda karşılaştı. Karşılıklı atakların sonuç vermediği ilk yarı golsüz geçildi. 

İkinci yarıda gol perdesini Mia Invest Mahmutlarspor'un golcü yıldızı Ömer Behiç Benlidayı açtı. Maçın 75. dakikasında attığı golle takımını 1-0 öne geçiren Ömer Behiç, golün ardından yedek kulübesine koşarak sevincini takım arkadaşları ile paylaştı. 
Ev sahibi Kunduspor golün ardından üst üste ataklar geliştirmek istese de, Mahmutlarspor savunması rakip hücumcularına fırsat vermedi. Maçta son sözü ise Utku Başman söyledi. 90. dakikada sahneye çıkan genç futbolcu attığı golle skoru 2-0'a taşıyarak maçın da skorunu tayin etti. 
Mia Invest Mahmutlarspor, play-off ikinci maçında 29 Mart Çarşamba günü Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor takımını konuk edecek. Mahmutlar İlçe Stadı'nda oynanacak olan kritik mücadele saat 15.00'de başlayacak. 
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.