banner113

Taner Savut son yolculuğuna uğurlandı

banner106

Deprem felaketinde hayatını kaybeden Alanyaspor eski takım kaptanı ve sportif direktörü, Hatayspor’un sportif direktörü Taner Savut’u memleketi İzmir’de son yolculuğuna uğurladık. 

Taner Savut son yolculuğuna uğurlandı
23 Şubat 2023 Perşembe 08:56

banner108
banner238

Cenaze törenine Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkanlarımız Dilaver Çekiç, Bilal Gömeç, Başkan Yardımcılarımız Ahmet Paşaoğlu, Enver Vural, Futbol Şube Sorumlumuz Ali Baki Boz, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Muhammet Çetin, Genel Koordinatörümüz Mevlüthan Çavuşoğlu, takım kaptanımız Efecan Karaca, bazı kulüp çalışanlarımız, eski futbol şube sorumlumuz Metin Fahri Özçelik, eski teknik direktörlerimiz Mehmet Altıparmak, Hüseyin Kalpar ve Erol Bulut ile eski futbolcularımız da katıldı. 

İlk olarak Manisa’ya giderek Taner Savut’un eşi Pınar Savut ve ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunan Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulumuz daha sonra İzmir’de, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hacı Fatma Tatari Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerimiz, kılınan namazın ardından Karabağlar Paşaköprü Mezarlığı'na götürülerek toprağa verilen Savut’u son yolculuğuna uğurladı. 

Taner Savut’un kardeşi Ali Savut’a da başsağlığı dileyen Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, “Acımız çok büyük. Taner çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir kardeşimizdi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.