Kariyer zirvesi ve istihdam fuarında birbirinden değerli sektör temsilcilerinin katılımı ile “Paydaşların Katılımıyla Sizin için Ne yapabiliriz” ve “ Turizmde Kadın Olmak” konulu paneller gerçekleştirilecektir Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz kariyer zirvesinin hedefine ilişkin şunları dile getirdi “Alkü turizm fakültesi bünyesinde her sene kariyer zirvesi ve istihdam fuarı gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. 

Çünkü her bir Alkülü öğrencinin istiyoruz ki daha okuluna adım atar atmaz kendi alanıyla ilgili iş fırsatlarını görsün, deneyim edinsin ve yeni bağlantılar kurmanın yollarını öğrensin. Gençlerimizin kariyerine ışık tutmak ve onlara yol göstermek biz eğiticimlerin en önemli görevi. Kariyer Zirvesi ve VII. İstihdam Fuarında staj ve kariyer olanakları hakkında Alkü ’lü öğrencilerin ayrıntılı bilgi almaları, akademik eğitimleri ile yeteneklerine uygun pozisyonlara başvurmaları ve firmaların nitelikli insan kaynağına kısa sürede ulaşmaları adına büyük bir imkân sunmaktadır. Ayrıca zirve ve istihdam fuarı Dünya Kadınlar Gününe denk gelmektedir. 

BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜNDE HASTANE YÖNETİMİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE BİR ARADA   BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜNDE HASTANE YÖNETİMİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE BİR ARADA  

Turizm hedeflerimize ulaşılması ve ülkemizin iddialı kalkınma hedeflerine ulaşabilmesinin kadınlarımızın ekonomik ve toplumsal hayat içinde daha fazla yer alması ile doğru orantılı olacağını düşünüyorum.  Bundan dolayı turizm işletmelerinde, girişimcilikte ve inovasyonda kadınların önemine sürekli vurgu yapmak gerekmektedir.  Ayrıca bu etkinlik başta olmak üzere tüm çalışmalarımıza destek veren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kenan Türkdoğan hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum. 

Yine kariyer zirvesi ve istihdam fuarımızın hazırlık sürecinde bizlere destek olan Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem’e çok teşekkür ediyorum. 
Sektör paydaşları en geç 4 Mart 2023 Pazartesi tarihine kadar aşağıdaki linkteki formu doldurarak fuara katılım sağlayabilir.   
BU LİNKİ TIKLAYIN VE FORMU DOLDURUN