Gazeteci Hüseyin Kalaycı'ya edindiği bilgilere göre Amerikalı vatandaş son kez  barlar sokağında görüldü. Baygın bir şekilde bulunan Amerikalı, esnaflar tarafından sandalyeye oturduldu. Çevre esnafın verdiği bilgiye göre aşırı şekilde terlemiş görülen Amerikalıya, ambulans çağıralım teklifi yapıldı. Ancak Amerikalı bunu teklifi kabul etmediği ve bir süre dinlendikten sonra ise ayrıldığı belirtildi. Esnaflar tarafından son kez görüntülen Amerikalı vatandaşın bu resmine ise Manşet Alanya ulaştı. Amerikalının aşırıcı derece alkol ve uyuşturucu aldığı buna paralel kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ileri sürüldü.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Güllerpınarı Mahallesi Eşref Kahvecioğlu Caddesi, üzerinde meydana gelen olayda, Mısır uyruklu Amerikan vatandaşı Rashwan Mohamed Tosson Hassan bir süre önce Alanya'da yerleşik yaşayan ablasının yanına tatile geldi. Hassan, iki gün önce kiraladığı otomobille ortadan kayboldu.

Ablasının başvurusu üzerine Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, araştırma başlattı. Ekipler, dün gece camları filmli kiralık otomobili park halinde buldu. Hassan'ın otomobilin yolcu koltuğunda hareketsiz olduğu görülerek sağlık ekiplerine  haber verildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede 53 yaşındaki turistin öldüğünü tespit etti.

FİNLANDİYALI TURİST OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU FİNLANDİYALI TURİST OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri araç içinde ve bulunan eşyalarda uzun süreli parmak izi çalışması yaptı. Çalışmanın tamamlanmasının ardından Hassan'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.