banner113

ALANYA'DA AVŞAROĞLU OPTİK HİZMETE GİRDİ

banner106

Birçok yerli ve yabancı gözlük markasını Alanya’da yaşayanlar ile buluşturan Avşaroğlu Optik mağazasının açılışı gerçekleştirildi.

ALANYA'DA AVŞAROĞLU OPTİK HİZMETE GİRDİ
01 Mayıs 2023 Pazartesi 08:16

banner108
banner238

Alanya’da bulunan Avşaroğlu Optik’in açılışı gerçekleştirildi. Şekerhane Mahallesi, Şevket Tokuş Caddesi’ndeki iş yerinin açılışına Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, siyasi partilerin milletvekili adayları, Kültür ve Turizm Bakan Danışmanı Hayri Çavuşoğlu ile davetliler katıldı. 

Açılış öncesi davetlilere hitap eden Avşaroğlu Optik Mağazası Sahibi Abdullah Avşaroğlu kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Avşaroğlu “2015’ten bu yana sektördeyim. Bugünden itibaren kendi iş yerimiz ile sektörde olmaya devam edeceğiz. Yeni sezonda İtalyan ve yerli ürünlerimizin satmaya devam ediyoruz. Çeşitlerimizin ve markaların gün geçtikte artacağına inanıyoruz” dedi. 

Toplu dua edilmesinin ardından ALTSO Başkanı Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Toklu ve CHP İlçe Başkanı Karadağ tarafından birlikte kurdele kesilerek Avşaroğlu Optik’in açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılanlar iş yerini ziyaret edip ürünler hakkında bilgiler aldı. Açılışa katılan bazı davetliler ilk günden alışveriş yapmayı ihmal etmedi. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.