banner113

ALANYA OKURCALARDA BALIKÇILAR İSYANDA: BU KADIN BİZİ ÖLDÜRECEK. BİZ HEP NAMLUNUN UCUNDA YAŞIYORUZ!

banner106

Okurcalar Balıkçılar Barınağı’nda teknesi olan balıkçılar, yıllar önce karavanıyla bölgeye gelip daha sonra balıkçı barınağında yaşamaya başlayan Ö.T. isimli kadının tekne sahiplerini silahlı tehditle barınağa sokmadığını iddia ettiler

ALANYA OKURCALARDA BALIKÇILAR İSYANDA: BU KADIN BİZİ ÖLDÜRECEK. BİZ HEP NAMLUNUN UCUNDA YAŞIYORUZ!
22 Haziran 2022 Çarşamba 09:04

banner108
banner238

Silahla tehdit edildiklerini söyleyen tekne sahipleri “Biz hep namlunun ucunda yaşıyoruz. Böyle giderse can vereceğiz” diyerek yetkililerden yardım istediler. Geçtiğimiz yıl şubat ayında Alanya Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tarafından Okurcalar Balıkçılar Barınağı’ndaki kulübesi yıkılan Ö.T. isimli kadının balıkçı barınağındaki tekne sahiplerini silahla tehdit edip balıkçıları barınağa sokmadığı iddia edildi. 
Okurcalar Balıkçı Barınağı’nda teknesi bulunan Ferhat U. adlı vatandaş "Dün fırtına geldiği için teknemi barınağa gönderdim. Yıllar önce karavanıyla bölgeye gelip daha sonra balıkçı barınağında yaşamaya başlayan Ö.T. isimli kadın balıkçı barınağının kapısında elinde silahla bekleyip, hiç kimseyi içeriye almıyor. Bize ‘Akşam gelirseniz hem tekneleri batıracağım, hem de gelenleri vuracağım’ diyor. Su sporu yapan arkadaşlar korkudan barınağa yaklaşamıyor. Ö.T. isimli kadın dün dışarıya çıkıp havaya ateş etmiş. 

Birisine de silah doğrultmuş. Bir tane arkadaş karakola gidip şikayetçi olmuş. Kadının olduğu yerde arama yaptılar ancak silahı bulamadılar. Teknemi içeriye alamıyorum. Kadın Fatih U. ve Şaban U'yu vuracağım, öldüreceğim diye nara atıyor. Biz de dün jandarma eşliğinde bölgeye geldik. Kadının deli raporu varmış. Kadının deli raporu var diye bizi mi vuracak? Biz hep namlunun ucunda yaşıyoruz. Böyle giderse can vereceğiz. Başımız belaya girmeden yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz” dedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.