banner113

ALANYA TEPE MAHALLESİNDE AYNI BÖLGEDE ÇIKAN 4. YANGIN. MUHTAR İSYAN ETTİ: ÇIKARANLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM!

banner106

Alanya’da ormanlık alanda çıkan yangında, yaklaşık 1 dönümlük alan zarar gördü. Mahalle Muhtarı Durna, bu yıl aynı bölgedeki 4'üncü yangın olduğunu söyledi 

ALANYA TEPE MAHALLESİNDE AYNI BÖLGEDE ÇIKAN 4. YANGIN. MUHTAR İSYAN ETTİ: ÇIKARANLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM!
09 Ekim 2023 Pazartesi 15:57

banner108
banner238

Tepe Mahallesi Sarılar Sokakta nedeni bilinmeyen bir sebeple ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı. Bölge sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine Büyükşehir itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yangının yayılmasını önlemek için 1 yangın söndürme helikopteri müdahale etti. Yangında yaklaşık 1 dönümlük ormanlık alan zarar gördü.

Tepe Mahallesi Muhtarı Hamza Durna ise bölgede 4’üncü yangının olduğunu ifade ederek "Bu yıl bu bölgede çıkan 4’üncü yangın oldu. Şüpheli bir durum da yok. Sürekli yangın nasıl oluyor bilinmiyorum. Bu yangınları çıkaranları Allah'a havale ediyorum" dedi.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.