banner113

ARTVİNDEN KANO İLE ALANYA'YA GELDİ. AMAÇ KIZ ÇOCUKLARININ EĞİTİMİNE DİKKAT ÇEKMEK

banner106

Kız çocuklarının eğitimine dikkati çekmek amacıyla kanosuyla Artvin’in Hopa ilçesinden denize açılan Şenol Özdemir (45), Türkiye’nin dört denizinde kürek çekerek Alanya'ya geldi.

ARTVİNDEN KANO İLE ALANYA'YA GELDİ. AMAÇ KIZ ÇOCUKLARININ EĞİTİMİNE DİKKAT ÇEKMEK
15 Kasım 2022 Salı 10:22

banner108
banner238

Alanya'da kendisini karşılayan Alanya CHP kadın kolları Başkan yardıncısı Atiye Yıldız; Şenol Özdemir'e Altı adet gül hediye vererek  İstanbul Taksim'de yaşanan bombalı saldırıda hayatına kaybedenler anısına denize bırakmasını istedi.


Hedef Suriye sınırında final yapmak

Karadeniz, Marmara ve Ege’yi geçerek Akdeniz’e gitmeyi planlayan Özdemir, dört ay içerisinde Hatay’ın Suriye sınırında final yapmayı planlıyor.

Ekstrem sporla ilgilendiğini ve Koruncuk Vakfı için bir bağış kampanyası başlattığını belirten Özdemir, “Ayrıca Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmeye çalışıyorum, dört denizi tek seferde geçmek. Dünyada ve Türkiye’de yapılmayan bir şeyi yapmaya gayret ediyorum” dedi.


Kamuoyuna sosyal medyadan manevi destek beklediğini ifade ederek seslenen Özdemir şöyle konuştu: ”Kano gezgini olarak beni takip edebilirsiniz. Yaklaşık 6 aylık bir zamanda İlçemize gelen Özdemir;4800 km lik yolculuk yapacağını ifade ederek, Deniz'de Kano ile yolculuk yapmak Deniz'in herzaman musade etmediğini fırtınalarda bekleyerek Alanya ya ulaşmak 6 ay sürdü bunun 72 günü anca yolculuk yapabildim. Hedefim Suriye Türkiye sınırına ulaşarak Dört denizi aşmak ondan sonra ise Dünya'da yine bir ilk olacak okyanus Aşma hedefim var dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.