banner113

DEPREMDEN KAÇTILAR ALANYA'DA TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİLER

banner106

Alanya'da otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 3 depremzede vatandaş hayatını kaybetti, 1 çocuk ise ağır yaralandı.

DEPREMDEN KAÇTILAR ALANYA'DA TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİLER
30 Mart 2023 Perşembe 08:32

banner108
banner238


Kaza, akşam saatlerinde Alanya'nın Yeşilöz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazipaşa’dan Alanya istikametine seyir halinde olan depremzede Sefa Cengiz idaresindeki 46 N 2029 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. 
Savrularak yağmur suyu kanalına düşen otomobil, metrelerce sürüklendi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Ekipler araçta yolcu olarak bulunan Ünzile Arık'ın olay yerinde, yaralı araç sürücüsü Sefa Cengiz ile Bilge Cengiz ise sevk edildikleri Gazipaşa Devlet Hastanesinde hayatlarını kaybettiler. 

Kazada ağır yaralanan Ayaz Cengiz ise, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ayaz Cengiz’in hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin ve yaralananların Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kahramanmaraş'tan Alanya'ya gittikleri öğrenildi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.