banner113

İŞTE ALANYA'DAKİ CİNAYETİN DETAYLARI. OĞLU, ANNESİNİ!

banner106

Alanya'da bir anne oğlu tarafından sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı öldürüldü. 

İŞTE ALANYA'DAKİ CİNAYETİN DETAYLARI. OĞLU, ANNESİNİ!
03 Mayıs 2023 Çarşamba 12:55

banner108
banner238

Olay Hacet Mahallesi Kasapoğlu sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Süleyman S., annesi Fatma S.'yi evde kafasına sert bir cisimle vururak öldürdü. Daha sonrasında Süleyman S., annesini, çarşafa sararak, gardroba bıraktı. 
Fatma S.'den haber almak isteyen komşulara Süleyman S., annesinin Isparta'ya gittiğini söyledi. 
Bunun üzerine komşuların Fatma S.'nin Isparta'da bulunan oğlunu aramaları üzerine gerçek ortaya çıktı. 
Fatma S.'nin hiç Isparta'ya gitmediğini öğrenince komşuları, çilingir yardımıyla eve girerek, yaşlı kadının cesediyle karşılaştılar. 
Yaşanan durumun polise ihbar edilmesi üzerine, olay yerine intikal eden Cinayet bürosu ekipleri çalışmalarına başladı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Süleyman S.,ise,  firari olarak aranıyor!

ANNE VAHŞETİNDE TANIK KONUŞTU: MADDE BAĞIMLISIYDI!

Psikolojik sorunları ve madde bağımlısı olduğu öğrenilen Süleyman S., annesi Fatma S.'yi  kafasına sert cisimle vurarak öldürdü. 

Annenin cesedini evde bulan tanık Kürşat Uğur, "Dün akşam anneyi aradık ama ulaşamadık. Abisi ile birlikte Süleyman’ı aradık Isparta'da olduğunu söyledi. Daha sonra da bizde çilingirci alıp geldik. Kapıyı açtık içeri girdik. Dolabın içinde çarşafa sarılı bir şekilde annesini gördük. Süleyman ortalarda yok, yüksek ihtimal onunla ilgili bir durum. Çünkü ikisi beraber yaşıyorlardı. Çocuk sıkıntılı birisiydi madde bağımlısıydı. Karısı ile ilgili kadına şiddetten cezaevine girmişti ancak aftan dolayı çıktı. Madde bağımlısı kötü bir insandı”dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.