Şizofren hastası olduğu öne sürülen Musa B.(32), kimsenin olmadığı sırada kendisini yatak odasındaki tavana elektrik kablosuyla boynundan asarak intihar etti. Kısa bir süre sonra eve gelen annesi oğlunun cansız bedeniyle karşılaşarak durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Musa B.’ın öldüğünü belirledi.
Annesi ise çocuğunun şizofreni hastası olduğunun ancak tedaviyi kabul etmediğini öne sürerek şunları söyledi: Abisi de kendisini bina dışındaki borulara asarak intihar etmişti. Oğlumun akşam abisinin intihar haberini okuyarak üzüldüğü gördüm. Sabah evden çıkarmadan önce çöpte kablo buldum ve şüphelendim. Akşam üzeri eve geldim ve odasına baktığında kendisini kabloyla aslı vaziyette buldum ve durumu polise bildirdim” şeklinde polise ifade verdi.  Asılı yerden indirilen B.’ın cesedi Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Mezarlığı Morgu’na götürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Musa B.’ın ağabeyi Mustafa B.’da geçtiğimiz Aralık ayında kendini ayını evin çatısında bulunan bacaya asarak intihar etmişti.