Biner, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın Türkiye genelindeki iller ile ilçelerde ilk ve tek olarak açıkladığı aday oldu. 
ÖZDAĞ: ALANYA'YI GERİ ALIN 
Özdağ, sosyal medya hesaplarından Tahsin Biner'le fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü: 
"Zafer Partisi’nin ilk belediye başkan adayını Türkiye’ye ve sevgili Alanya’ya takdim etmekten onur duyarım. Sevgili Alanyalılar, eğer sığınmacı ve kaçaklar vatanlarına dönsün diyorsanız Zafer Partisi Belediye Başkan Adayımız Dr. Tahsin Biner’i seçin, Alanya’yı geri alın."
DR. TAHSİN BİNER KİMDİR?
Alanya Medical Help adlı özel sağlık kuruluşunun sahibi olan Dr. Tahsin Biner, 1973 Antalya doğumlu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Tıp doktoru Biner, 1999-2011 yılları arasında Özel Alanya Can Hastanesi'nde Acil Servis Hekimliği yaptı. 2011 yılından bu yana da Alanya'da kendisine ait Medical Help adlı özel sağlık kuruluşunda medikal estetik ve turizm hekimliği yapıyor. Son 10 yılda çeşitli Avrupa ülkelerinden çok sayıda medikal estetik sertifikası alan Biner'in ilgi alanları tarih, müzik, piyano, gezi ve siyaset. 2009 yılında MHP Alanya Belediye Meclis Üyeliği ile başlayan siyasi hayatı, 2011 yılında Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı nedeniyle MHP'den istifa etmesiyle sona erdi. Ardından Meral Akşener'in İYİ Parti'yi kurduğu süreçte 'Alanya Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği' yaptı. İYİ Parti'den 2019 yılında "Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı kalınmadı" diyerek istifa etti. Son seçimlerin ardından Zafer Partisi'nin tek başına yapmış olduğu muhalefeti takdir ettiği için bu partiye üye oldu. İngilizce ve Almanca bilen Dr. Tahsin Biner, evli ve 2 çocuk babası.

BELARUSLU TURİST, SAHİLDE ÖLÜ BULUNDU BELARUSLU TURİST, SAHİLDE ÖLÜ BULUNDU