banner113

Alanya Otogarı'nda yüzde 90 düşüş

banner106

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan tedbirler arasında, şehirlerarası yolculuğun valilerin iznine tabii tutulması da hayata geçirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde günlük faaliyet yüzde 90 düşürüldü

Alanya Otogarı'nda yüzde 90 düşüş
30 Mart 2020 Pazartesi 08:08

banner108
banner238
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde hayata geçirilen tedbirler arasında, şehirlerarası yolculuk yapacakların, ilgili valiliklerden alacakları seyahat belgesi ile yapılacağı açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının hemen ardından T.C. İçişleri Bakanlığı genelgeyi yayımladı ve tedbir kapsamında karar devreye girdi.
KAPASİTESİNİN YÜZDE 50'Sİ KADAR TAŞIYABİLİYOR
Alanya Otogarından artık şehirlerarası yolculuk etmek isteyenler, sadece Antalya istikametine gidebiliyor. Antalya seferleri ise otobüsün kapasitesinin sadece yüzde 50’si kadar yolcu taşıyabiliyor.
GÜNLÜK 300 ARAÇ ÇIKIYORDU
Günde 250 ila 300 sefer gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nden şimdilerde ise sadece Antalya istikametine, günde 8 ila 9 araç çıkış yapabiliyor. Önümüzde ki günlerde Antalya Valiliği koordinesinde, Alanya Kaymakamlığı tarafından kurulacak komisyonun alacağı kararlar tüm ilçe de yaşayanlar tarafından merakla bekleniyor.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.