banner113

İlçe güvenlik danışma kurulu toplandı!

banner106

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Yönetmeliği gereği yürütülen suç önleme faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla Alanya Kaymakamı Mustafa HARPUTLU'nun başkanlığında toplantı yapıldı.

İlçe güvenlik danışma kurulu toplandı!
24 Eylül 2019 Salı 15:05

banner108
banner238
Alanya İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Alper AVCI  Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünün diğer birimlerinin 30.02.2019-24.09.2019 tarihleri arasındaki 6 ayda Suçla mücadele ve suç oluşmadan suç ve suçluya karşı vatandaşlarımızı bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımız hakkında  katılımcılara bilgi verdi. 
    5 ilkokulumuzu ziyaret ettik. 630 öğrencimize "AİLEMİN TRAFİK POLİSİYİM " projesi kapsamında eğitici filmler desteğiyle trafik eğitimi verdik.
    6 Anaokulumuzu ziyaret ettik. 580 öğrencimize çocuklar için özel olarak hazırladığımız “POLİS NE YAPAR?” isimli çizgi film desteği ile polis mesleğini tanıttık
    Alanya Aile ve Sosyal Gelişim Derneğinin hazırladığı ve proje ortağı olarak katıldığımız “KENDİNE VE ALANYA'YA YAKIŞANI YAP” Projesi kapsamında ALTSO salonunda Sivil Toplum Kuruluşlarının, Lise Öğrencileri ve vatandaşlarımızın katılımı ile seminer verdik. Liseler arası ödüllü slogan yarışması düzenledik. trafik kuralları, trafikte saygı ve motosiklet kullanırken kask takmanın önemini içeren 23 adet kamu spotu formatında kısa eğitici videolar hazırladık.
    6 mahallede mahalle Muhtarları ve vatandaşlarımızın katılımı ile huzur toplantıları yaptık
    Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak var olan facebook sayfalarımıza ek olarak instagram sayfamızı da hayata geçirdik. Bu sayfalar aracılığıyla bilinçlendirme çalışmaları için hazırladığımız onlarca videoyu ve yüzlerce görseli son 6 ayda 1.567.000 vatandaşımıza ulaştık.
    İlçemizde ikamet eden Gazi ve Şehit yakınlarını hiçbir zaman unutmuyor her fırsata onları ziyaret ediyoruz. Özel gün ve haftalarda veya bir sıkıntıları olduğunda mutlaka yanlarında oluyoruz.
    2019-2020 eğitim öğretim yılında 2018-2019 eğitim öğretim yılında uyguladığımız  “AİLEMİN TRAFİK POLİSİYİM “ projesi ve “POLİS NE YAPAR” projesine ek olarak hazırladığımız  “TRAFİKTE SAYGI HAYATA SAYGI” projesi ile birlikte toplamda 3 projeyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Suç önleme konusunda kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesi ve koordinasyonun arttırılması ile ilgili kararların alındığı toplantıda, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri güvenlik konusunda isteklerini dile getirdiler.
    Toplantıya katılan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları suçla mücadele ve güvenli bir kent yaşamının oluşması için Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini açıkladılar. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederiz.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.