banner113

Yücel'e, en değerli plaket

banner106

Patika Engelsiz Yaşam Gönüllüleri Derneği Başkanı Levent Benal ve yönetim kurulu üyeleri, engelli vatandaşlara verdiği destek için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Yücel'e, en değerli plaket
10 Mayıs 2018 Perşembe 18:02

banner108
banner238
Patika Engelsiz Yaşam Gönüllüleri Derneği Başkanı Levent Benal ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yücel’i ziyaret etti. Bugüne kadar engelli bireylere yönelik birçok başarılı projenin altına imza atan Başkan Yücel’e hizmetlerinden ve derneğe verdiği desteklerden dolayı Dernek Başkanı Levent Benal, teşekkür plaketi verdi.
“BAŞKAN YÜCEL, ALANYA’YI ENGELSİZ BİR KENT YAPIYOR”
Patika Engelsiz Yaşam Gönüllüleri Derneği Başkanı Levent Benal, ziyaret esnasında Başkan Yücel’e derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kentte engelli vatandaşlara yönelik birçok hizmet sunan Başkan Yücel’e teşekkür eden Benal; “Alanya engelsiz bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Engelli bireylere verdiği değerle birçok başarılı projenin altına imzasını atan Başkanımızı hem kutluyor hem de teşekkür ediyorum. Belediyemiz ile iş birliği içerisinde şehrimizdeki bütün engelleri kaldıracağız.” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de; “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız.” diyerek Dernek Başkanına ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.